Dragon Force

44 komentar


Band History:

Dragonforce is a British power speed metal band. Their original name was Dragonheart, and they soon switched it to Dragonforce. They have two highly regarded guitarists in Sam Totman and Herman Li. Their debut Valley Of The Damned was released in 2003, followed by 2004's Sonic Firestorm and 2006's Inhuman Rampage.
Current Lineup:

ZP Theart - Vocals (Shadow Warriors)
Herman Li - Guitar (Demoniac, Igor Belsky)
Sam Totman - Guitar (Demoniac, Power Quest, Shadow Warriors)
Vadim Pruzhanov - Keyboards
Frédéric Leclercq - Bass (Carnival in Coal, Heavenly, Maladaptive, ex-Memoria, Denied)
Dave Mackintosh - Drums (Bal-Sagoth)
Former Band Members:

Adrian Lambert - Bass (2003-2005)
Diccon Harper - Bass (2000-2002)
Steve Scott - Bass (1999-2000)
Didier Almouzni - Drums (2000-2003)
Steve Williams - Keyboards (1999-2000)
Dragonforce Discography:

2003 Valley Of The Damned (Noise)
2004 Sonic Firestorm (Noise)
2006 Inhuman Rampage (Noise/Roadrunner)
2008 Ultra Beatdown (Roadrunner)
Recommended Album:

Inhuman Rampage
This album has some fantastic guitar work by Herman Li and Sam Totman. Dragonforce plays power metal a little faster and a little more intensely than your average band and call their style "extreme power metal." Vocalist Z.P. Theart has a voice that's perfect for the genre. It's powerful and soaring with a lot of range and emotion.


Photobucket

Kuburan Band ( Konsep dan tema Seram)

5 komentar



Satu
lagi band asal Bandung yang ikut meramaikan blantika musik Indonesia. Dia adalah Kuburan Band. Media musik dan panggung merupakan alat yang dirintis oleh KUBURAN.Dengan maksud tidak mengkotak-kotakan musik, KUBURAN pun mengproklamirkan genremusik ala mereka METAL HIDROLIK.KUBURAN band terbentuk pada tahun tahun 2001. Awalnya, kuburan bermusik di jalur Independen (indie). Tahun 2006 lalu, mereka dengan berbagai rintangan, keberanian dan keyakinan, melepaskan album perdananya yang bertajuk 'Greatest Hits Vol.2'.Di album ini berisikan 14 lagu dengan berbagai jenis musik, mulai dari DANGKER (dangdut Keras) hingga musik Kolosal. Personil KUBURAN pada album ini adalah Rully ( Penyanyi Inti ) , Iqbal (Vokalis Utama) , Urie ( Pelantun Tembang ) , Dino (Pemukul Dramer ) , Raka (Pemain Gitaris ) , Denny ( TheBassistman ) , DOnny ( Gitar is Melodi ) , Udhe ( Kiboran ).Sukses melambungkan karya-karya mereka diantaranya A Letter To Euis , Tua Tua Klabing (feat.Ratu Akay) , 23 Tahun , Kembang

Mungkin tidak ada band di tanah air yang paling unik dan aneh penampilannya selain Kuburan band.

Jika beberapa band penampilan para personelnya tampil necis, band yang beraliran musik metal hidrolik ini malah sebaliknya. Setiap kali manggung, penampilan para personel kuburan band selalu mencerminkan nama band mereka

Wajah dan kostum mereka di rias seperti eksentrik mirip setan. Selain itu, lagu dan musik band asal kota kembang, Bandung ini pun terbilang unik.

Tria yang mengaku sebagai ujung tombak dari band ini pun mengajak tim cumi untuk melihat studio tempat mereka berlatih vocal.

“Langsung kita masuk ruangan, keadaanya lebih tegang di sini, oke, kita lihat di sini emang kosong gak ada apa-apa, gak ada siapa-siapa yah, ini ini ruang dimana kita mengkonsepkan sesuatu, yang akan dimatangkan didalam situ, di sini ada komputer sekedar mendraft sesuatu ada majalah buat kita baca kalau boring. di sini memang masih kosong emang hiasan-hiasang gitu aja yah”.

Beranjak dari ruangan yang disebut ruangan konsep, Priya, vokalis kuburan band mengantar ke ruangan lain, dimana lagu hasil kreatifitas mereka diolah.

“Oke kita masuk ke ruangan berikutnya ini lebih tegang lagi, inilah ruangan dimana kita melakukan, mematangkan konsep-yang sudah kita gojlok-gojlok.”.

Kuburan band telah meluncurkan dua album dengan album teranyar mereka berjudul “Booming, be are the kill young pen think gun thank”.

Dan bukan kuburan band kalau tidak berpola tingkah yang tidak lazim. Ada kesan humor di balik penampilan mereka yang serius dan menyeramkan.

Hal itu mereka suguhkan di sela-sela aktivitas mereka sedang berkreasi dalam bermusik.
Tampak jelas bahwa penampilan kuburan band merupakan perpaduan antara seni musik, vokal dan teater. Sebab, keseluruhan penampilan mereka tidak luput dari ketiga cabang kesenian tersebut.

Kabarnya, kuburan band lebih cenderung mengutamakan penampilan thetrikal di atas panggung ketimbang kualitas musikalitas yang mereka bawakan. Sejauh mana anggapan tersebut meyakinkan, tentu saja waktu yang akan membuktikannya.


Photobucket

Agnes Monica ProfiL

2 komentar



Siapa yang belum kenal gadis satu ini? Hampir semua remaja di Indonesia sepertinya sudah mengetahui siapa Agnes dan apa yang membuatnya terkenal. Agnes telah menjadi seorang bintang serba bisa, karena memang begitu banyak bidang yang dia lakoni. Sebut saja penyanyi, presenter, artis sinetron dan tentu saja, model iklan. Hampir semua bidang yang dia masuki berjalan sukses, bahkan di bidang sinetron Agnes terpilih sebagai terfavorit selama tiga tahun berturut-turut. Hebat gak sih?

Agnes, yang lahir tanggal 1 Juni 1986 dari pasangan Ricky Mulyono dan Jenny Siswono ini, memulai debut seninya sebagai penyanyi cilik. Profesi 'selingan' di antara jadwal sekolah dan kursusnya yang padat ini dia jalankan dengan serius dan tekun hingga menelurkan beberapa album, yakni Si Meong, Yess, Bala-Bala dan Tralala-Trilili. Agnes tergolong murid yang cerdas di sekolahnya, SD Tarakanita Pluit Jakarta. Saban tahun tidak pernah dirinya luput dari gelar juara kelas dan sekolah. Jadwal kegiatannya semasa kecil kalau dibandingkan dengan anak-anak pada umumnya memang terbilang padat. Selepas sekolah dia mengikuti les piano dan bahasa Inggris. Dalam sebulan, ada 3 sampai 5 kali show pertunjukan yang kerap dia jalani. Sejak kecil tampaknya Agnes telah dididik oleh orang tuanya untuk bekerja keras demi meraih cita-cita.

Lepas dari SD Tarakanita, Agnes melanjutkan pendidikannya di SLTP Pelita Harapan. Jadwalnya makin padat dengan kesibukan barunya sebagai presenter acara Video Anak Anteve (VAN) dan Tralala-Trilili di RCTI. Keseriusannya dalam bekerja sudah terlihat sejak kecil. Ajang penghargaan Panasonic Awards 1999 menganugerahinya sebagai Presenter Acara Anak-Anak Terbaik.

Kesuksesannya tersebut seakan memompa Agnes untuk melompat lebih jauh lagi. Kali ini dia memasuki dunia sinetron dengan melakoni peran Lulu dalam serial tv Lupus Milenia di Indosiar. Selain itu Agnes juga sempat berakting di serial Mr. Hologram dan sebuah film tv di SCTV. Wajahnya pun makin banyak muncul baik sebagai model majalah remaja maupun model iklan beberapa produk.

Puncak karirnya di dunia sinetron terjadi ketika dia memerankan tokoh Dini dalam serial remaja populer Pernikahan Dini di RCTI. Agnes yang saat itu masih berusia 16 tahun ini terpilih sebagai Bintang Sinetron Wanita Terfavorit Panasonic Awards tahun 2001. Karirnya di dunia sinetron pun makin mengkilap dengan dibintanginya beberapa serial tv, seperti Ciuman Pertama dan Kejarlah Daku Kau Kutangkap. Hasilnya siswi SMU Pelita Harapan ini terpilih lagi sebagai Bintang Sinetron Terfavorit pada ajang yang sama di tahun berikutnya. Ini tentu bukan perjuangan yang mudah karena Agnes mampu menyisihkan bintang-bintang sinetron lain yang di atas kertas lebih 'senior'.

Dan kini di usianya yang ketujuh belas, Agnes menapaki lagi dunia seni suara yang dulu pernah dilakoninya. Sebetulnya bisa saja bagi Agnes untuk membuat album di saat namanya melambung sebagai artis sinetron. Tapi dia lebih memilih untuk melakoni semuanya satu persatu untuk memperoleh hasil yang maksimal. Kerja keras memang sudah seakan melekat dalam diri Agnes. Tujuh bulan lamanya dia bekerja serius di studio untuk materi albumnya. Dan untuk mengolah kemampuan vokalnya lebih dalam lagi, dia tidak segan untuk belajar di Elfa Seciora dan Bertha. Bukan itu saja. Keseriusan Agnes juga terlihat dalam pemilihan materi lagunya yang merupakan karya penulis lagu kondang, macam Ahmad Dani dan Melly Goeslow. Hasilnya, album yang berjudul And The Story Goes.. ini terbilang album yang cukup matang bagi seorang penyanyi remaja.

Masih butuh banyak waktu untuk melihat apakah album Agnes kali ini akan sukses - secemerlang karirnya di dunia sinetron. Namun, seperti yang selalu dikatakannya dalam setiap wawancara, kesuksesan bukanlah target utama, tapi kalau kita mau bekerja keras dengan serius dan tekun serta selalu mau belajar segala sesuatu, otomatis kesuksesan akan datang dengan sendirinya.




Photobucket

SARAH AZHARI PROFIL

3 komentar





Sarah Azhari, siap sih yang tidak kenal dengan artis fenomenal yang satu ini… artis yang penuh dengan foto – foto syurnya yang justru beredar banyak di dunia maya sehingga banyak sekali yang mengaksesnya dan menyebarkannya.


Tidak hanya itu sarah juga memberikan banyak sensasi di dunia nyata dengan kasus – kasus yang sering menjeratnya membuat nama sarah azhari semakin terangkat dengan gossip gossip yang menyebar di infotainment. Sarah Azhari juga pernah membintangi beberap film ternama diantaranya “Daun di Atas Bantal, Asmara, Maaaafkan Daku Bila Mencintaimu, Lost In Singapore” tidak cukup hanya di dunia sinetron dan di dunia model saja, artis yang memiliki badan sexy ini juga ikut meramaikan dunia tarik suar dan sempat mengeluarkan album singlenya yang bertajuk “Peluk Aku Cium Aku” di tahun 1999


-BIODATA-
Nama Lengkap : Sarah Azhari
Nama Panggilan : Sarah Azhari
TTL : Jakarta, 16 Juni 1977
Nama Anak : Albany Ray
Zodiak : Gemini
Bintang Film Favorit : Brad Pitt, Jodie Foster, Johnny Deep
Pengarang Favorit : Kahlil Gibran, Stephen King
Penyanyi Favorit : Enya & Rem

-FILM-

* Daun di Atas Bantal
* Asmara
* Maafkan Daku Bila Mencintaimu
* Lost In Singapore


-ALBUM-

* Peluk Aku Cium Aku (1999)


Photobucket

Telkom Luncurkan SpeedyTrek Community

1 komentar



Operator telekomunikasi terkemuka PT.Telkom Tbk melalui produk layanan akses internet kecepatan tinggi Speedy siap memfasilitasi internet para musisi Indonesia dengan para penggemarnya melalui Program Speedy Trek Community. Program ini diluncurkan di Jakarta belum lama ini bersamaan dengan event Speedy Indie Music Gathering 2009.

Speedy Independent Music Community 2009 merupakan rumah bagi serangkaian program yang menyasar komunitas musik negeri ini. Event ini juga diposisikan sebagai start awal dalam rangka mensosialisasikan websire SpeedyTrek Community Program (http:speedytrek.telkomspeedy.com) yang diperuntukkan bagi para musikus independent di tanah air.

Menurut VP.PMC Telkom Eddy Kurnia, event Speedy Indie Music Gathering 2009 merupakan event awal dari serangkaian rencana SpeedyTrek Community Program yang sekaligus menjadi ajang launching website.


Rencana kegiatan selanjutnya adalah SpeedyTrek Indie Music Competition, SpeedyTrek Indie Music Award, SpeedyTrek Compilation Album 2009 dan SpeedyTrek Music Event/Roadshow di berbagai kota besar di Indonesia.

SpeedyTrek Community Program menfasilitasi ekossitem musik negeri ini untuk bisa saling berinteraksi. Dengan program ini para musisi dapat mengekspresikan dan mengekspos karya mereka.

“Para penikmat musik dapat mendengarkan, mendownload dan turut serta mengekspos musik yang mereka sukai,” jelas Eddy.

Bagi para pengamat musik, SpeedyTrek bisa menjadi barometer perkembangan musik. Khsusnya musik Indie di tanah air. Selain itu pengamat musik dapat berperan dfalam pembentukan ekosistem musik Indonesia sehingga menjadi lebih baik dan lebih sehat.

Dengan semakin berkembangnya komunitas SpeedyTrek secara langsung akan terbentuk suatu talent musik yang excellent di Bumi Nusantara ini sebagai sumber bagi para pencari talent musik.

Seiring dengan berkembangnya jejaring social di internet terjadi juga pergeseran paradigma di dunia musik. Pada awalnya para musisi harus mengandalkan record label untuk melakukan promosi dan sosialisasi karya mereka agar dapat menjangkau para penikmat musik. Saat ini para musisi bisa menjangkau para penikmat musik secara langsung melalui berbagai jejaring social yang ada.

Saat ini pelanggan Speedy mencapai 1 juta pelanggan dan melayani 220 kota. Ini merupakan komunitas dan kekuatan yang besar bagi perkembangan dunia musik di tanah air.

Dengan mengusung SpeedyTrek Community Program, operator telekomunikasi terkemuka ini berharap bisa berperan aktif dalam mengembangkan industri kreatif di Indonesia. “Telkom akan terus m,emperkaya layanan Speedy dengan berbagai konten yang inovatif sesuai dengan tag line “Konten Hebat” Speedy,” kata Eddy Kurnia.

Photobucket

SPEEDY Trek - Indie Music land

0 komentar





Hari Jum’at 13 Maret 2009 bulan lalu telah launching Speedytrek, sebuah site yang berisi clip video dan clip music indie. Janji panitia, acara akan bisa disaksikan secara online video streaming dengan cara akses langsung ke web Live Streaming Speedytrek, bahkan ada iming-iming hadiah buat yang beruntung.

Situs ini merupakan sarana bagus untuk bisa memberi kesempatan group music indie (local atau amatir tapi kreativitasnya luar biasa bagus-bagus) untuk bisa” go-Public”. Siapa tahu ada produser yang berminat, plus nasib baik bisa jadi sumber rezeki.

Yang menarik lagi, music clip bisa dijadikan ring back tone di HP Flexi, (maklum lah, speedytrek ini kan masih satu induk yaitu Telkom).









Photobucket

Biografi Bon jovi

1 komentar




Bon Jovi merupakan kelompok musik rock asal New Jersey, Amerika Serikat yang personelnya terdiri atas Jon Bon Jovi (vokal/gitar), Richie Sambora (gitar), Tico Torres (drums), David Bryan (keyboards) dan Hugh McDonald (bas). Dan mantan anggotanya, Alec John Such.

Bon Jovi baru saja meraih Grammy 2007 untuk Best Country Collaboration untuk lagu Who Says You Can't Go Home. Dan sebelumnya pada tahun 2000 dirinya juga masuk nominasi Grammy Award lewat It's My Life.

Bon Jovi diperkirakan telah menjual 35 juta albumnya di Amerika Serikat dan 120 juta albumnya seluruh dunia sejak berdirinya pada 1984.

Tahun 2002, Bon Jovi kembali merilis albumnya, dengan titel BOUNCE. Di Amerika, Inggris dan Australia album ini meraih Gold.

Kesuksesan Bon Jovi berlanjut pada album HAVE A NICE DAY (2005) dan LOST HIGHWAY (2007). Kedua album ini bahkan meraih Platinum Amerika, Canada, Jerman, Swiss dan Jepang.



Photobucket

PROFILE BENYAMIN S.

5 komentar



BENYAMIN S (1939 - 1995)


Benyamin.S lahir di Kemayoran, 5 Maret 1939. Benyamin Sueb memang sosok panutan. Kesuksesan di dunia musik dan film membuat namanya semakin melambung. Lebih dari 75 album musik dan 53 judul film yang ia bintangi adalah bukti keseriusannya di bidang hiburan tersebut.
Dalam dunia musik, Bang Ben (begitu ia kerap disapa) adalah seorang seniman yang berjasa dalam mengembangkan seni tradisional Betawi, khususnya kesenian Gambang Kromong. Lewat kesenian itu pula nama Benyamin semakin popular.
Tahun 1960, presiden pertama Indonesia, Soekarno, melarang diputarnya lagu-lagu asing di Indonesia. Pelarangan tersebut ternyata tidak menghambat karir musik Benyamin, malahan kebalikannya. Dengan kecerdikannya, Bang Ben menyuguhkan musik Gambang Kromong yang dipadu dengan unsur modern.




Kesuksesan dalam dunia musik diawali dengan bergabungnya Benyamin dengan satu grup Naga Mustika. Grup yang berdomisili di sekitar Cengkareng inilah yang kemudian mengantarkan nama Benyamin sebagai salah satu penyanyi terkenal di Indonesia.
Selain Benyamin, kelompok musik ini juga merekrut Ida Royani untuk berduet dengan Benyamin. Dalam perkembangannya, duet Benyamin dan Ida Royani menjadi duet penyanyi paling popular pada zamannya di Indonesia. Bahkan lagu-lagu yang mereka bawakan menjadi tenar dan meraih sukses besar. Sampai-sampai Lilis Suryani salah satu penyanyi yang terkenal saat itu tersaingi.
Orkes Gambang Kromong Naga Mustika dilandasi dengan konsep musik Gambang Kromong Modern. Unsur-unsur musik modern seperti organ, gitar listrik, dan bass, dipadu dengan alat musik tradisional seperti gambang, gendang, kecrek, gong serta suling bambu.
Setelah Orde Lama tumbang, yang ditandai dengan munculnya Soeharto sebagai presiden kedua, musik Gambang Kromong semakin memperlihatkan jatidirinya. Lagu seperti Si Jampang (1969) sukses di pasaran, dilanjutkan dengan lagu Ondel-Ondel (1971).
Lagu-lagu lainnya juga mulai digemari. Tidak hanya oleh masyarakat Betawi tetapi juga Indonesia. Kompor Mleduk, Tukang Garem, Bang Puase, dan Nyai Dasimah adalah sederetan lagunya yang laris di pasaran.
Terlebih setelah Bang Ben berduet dengan Bing Slamet lewat lagu Nonton Bioskop, nama Benyamin menjadi jaminan kesuksesan lagu yang akan ia bawakan.
Setelah Ida Royani hijrah ke Malaysia tahun 1972, Bang Ben mencari pasangan duetnya. Ia menggaet Inneke Kusumawati dan berhasil merilis beberapa album, seperti Djanda Kembang, Semut Djepang, Sekretaris, Penganten Baru dan Palayan Toko.
Lewat popularitas di dunia musik, Benyamin mendapatkan kesempatan untuk main film. Kesempatan itu tidak disia-siakan. Beberapa filmnya, seperti Banteng Betawi (1971), Biang Kerok (1972), Intan Baiduri serta Si Doel Anak Modern (1977) yang disutradari Syumanjaya, semakin mengangkat ketenarannya.
Pada akhir hayatnya, Benyamin juga masih bersentuhan dengan dunia panggung hiburan. Selain main sinetron/film televisi (Mat Beken dan Si Doel Anak Sekolahan) ia masih merilis album terakhirnya dengan grup Gambang Kromong Al-Hajj bersama Keenan Nasution. Lagu seperti Biang Kerok serta Dingin-dingin menjadi andalan album tersebut.
Benyamin meninggal dunia seusai main sepakbola pada tanggal 5 September 1995, akibat serangan jantung.



Lirik Lagu lagu Benyamin S

HUJAN GERIMIS
Eh.. Hujan Gerimis AJE..
Ikan Teri di ASININ
EH.. Jangan Menanggis Aje
yang pergi jangan dipikirin
Eh.. Hujan Gerimis aje...
Ikan LELE ade Kumisnye
Eh.... Jangan Menanggis Ajee..
Kalo Boleh cari Gantinye..
REFF : Menggapa Hujan Gerimis Aje..
Pergi Berlayar Ke Tanjung CHINA...
Mengapa Ida Menanggis AJE...
kalo Emang JODOH G kemana...
HEyyyyy..heyyy..
EH.. Hujan Gerimis AJE..
Ikan BAWAL DI ASININ
EH.. Jangan MEnanggis Ajee..
BULAN SAWAL MAU DI KAWININ
( MAU DIKAWININ JANGAN NANGGIS DONK BEBEKAK NAMANYA) ( BANG BEN )
(YAH...ENTAR AYE.. CELEPUK DONK... (Ida)
BACK Too.. REFF..
Jalan jalan KE MENADo...
Jangan Lupa MEMBELI PALA
KALO niat Mencari JODOH
CARI yang HITAM seperti SAYA......!!!
AHHHHH MASAK???????...
Photobucket

Great Google Secrets

0 komentar

http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1306756,00.asp

excl.gif No Active Links, Read the Rules - Edit by Ninja excl.gif

Google is clearly the best general-purpose search engine on the Web (see

www.pcmag.com/searchengines

But most people don't use it to its best advantage. Do you just plug in a keyword or two and hope for the best? That may be the quickest way to search, but with more than 3 billion pages in Google's index, it's still a struggle to pare results to a manageable number.

But Google is an remarkably powerful tool that can ease and enhance your Internet exploration. Google's search options go beyond simple keywords, the Web, and even its own programmers. Let's look at some of Google's lesser-known options.

Syntax Search Tricks

Using a special syntax is a way to tell Google that you want to restrict your searches to certain elements or characteristics of Web pages. Google has a fairly complete list of its syntax elements at

www.google.com/help/operators.html

. Here are some advanced operators that can help narrow down your search results.

Intitle: at the beginning of a query word or phrase (intitle:"Three Blind Mice") restricts your search results to just the titles of Web pages.

Intext: does the opposite of intitle:, searching only the body text, ignoring titles, links, and so forth. Intext: is perfect when what you're searching for might commonly appear in URLs. If you're looking for the term HTML, for example, and you don't want to get results such as

www.mysite.com/index.html

, you can enter intext:html.

Link: lets you see which pages are linking to your Web page or to another page you're interested in. For example, try typing in

link:http://www.pcmag.com


Try using site: (which restricts results to top-level domains) with intitle: to find certain types of pages. For example, get scholarly pages about Mark Twain by searching for intitle:"Mark Twain"site:edu. Experiment with mixing various elements; you'll develop several strategies for finding the stuff you want more effectively. The site: command is very helpful as an alternative to the mediocre search engines built into many sites.

Swiss Army Google

Google has a number of services that can help you accomplish tasks you may never have thought to use Google for. For example, the new calculator feature

(www.google.com/help/features.html#calculator)

lets you do both math and a variety of conversions from the search box. For extra fun, try the query "Answer to life the universe and everything."

Let Google help you figure out whether you've got the right spelling—and the right word—for your search. Enter a misspelled word or phrase into the query box (try "thre blund mise") and Google may suggest a proper spelling. This doesn't always succeed; it works best when the word you're searching for can be found in a dictionary. Once you search for a properly spelled word, look at the results page, which repeats your query. (If you're searching for "three blind mice," underneath the search window will appear a statement such as Searched the web for "three blind mice.") You'll discover that you can click on each word in your search phrase and get a definition from a dictionary.

Suppose you want to contact someone and don't have his phone number handy. Google can help you with that, too. Just enter a name, city, and state. (The city is optional, but you must enter a state.) If a phone number matches the listing, you'll see it at the top of the search results along with a map link to the address. If you'd rather restrict your results, use rphonebook: for residential listings or bphonebook: for business listings. If you'd rather use a search form for business phone listings, try Yellow Search

(www.buzztoolbox.com/google/yellowsearch.shtml).




Extended Googling

Google offers several services that give you a head start in focusing your search. Google Groups

(http://groups.google.com)

indexes literally millions of messages from decades of discussion on Usenet. Google even helps you with your shopping via two tools: Froogle
CODE
(http://froogle.google.com),

which indexes products from online stores, and Google Catalogs
CODE
(http://catalogs.google.com),

which features products from more 6,000 paper catalogs in a searchable index. And this only scratches the surface. You can get a complete list of Google's tools and services at

www.google.com/options/index.html

You're probably used to using Google in your browser. But have you ever thought of using Google outside your browser?

Google Alert

(www.googlealert.com)

monitors your search terms and e-mails you information about new additions to Google's Web index. (Google Alert is not affiliated with Google; it uses Google's Web services API to perform its searches.) If you're more interested in news stories than general Web content, check out the beta version of Google News Alerts

(www.google.com/newsalerts).

This service (which is affiliated with Google) will monitor up to 50 news queries per e-mail address and send you information about news stories that match your query. (Hint: Use the intitle: and source: syntax elements with Google News to limit the number of alerts you get.)

Google on the telephone? Yup. This service is brought to you by the folks at Google Labs

(http://labs.google.com),

a place for experimental Google ideas and features (which may come and go, so what's there at this writing might not be there when you decide to check it out). With Google Voice Search

(http://labs1.google.com/gvs.html),

you dial the Voice Search phone number, speak your keywords, and then click on the indicated link. Every time you say a new search term, the results page will refresh with your new query (you must have JavaScript enabled for this to work). Remember, this service is still in an experimental phase, so don't expect 100 percent success.

In 2002, Google released the Google API (application programming interface), a way for programmers to access Google's search engine results without violating the Google Terms of Service. A lot of people have created useful (and occasionally not-so-useful but interesting) applications not available from Google itself, such as Google Alert. For many applications, you'll need an API key, which is available free from
CODE
www.google.com/apis

. See the figures for two more examples, and visit

www.pcmag.com/solutions

for more.

Thanks to its many different search properties, Google goes far beyond a regular search engine. Give the tricks in this article a try. You'll be amazed at how many different ways Google can improve your Internet searching.


Online Extra: More Google Tips


Here are a few more clever ways to tweak your Google searches.

Search Within a Timeframe

Daterange: (start date–end date). You can restrict your searches to pages that were indexed within a certain time period. Daterange: searches by when Google indexed a page, not when the page itself was created. This operator can help you ensure that results will have fresh content (by using recent dates), or you can use it to avoid a topic's current-news blizzard and concentrate only on older results. Daterange: is actually more useful if you go elsewhere to take advantage of it, because daterange: requires Julian dates, not standard Gregorian dates. You can find converters on the Web (such as

CODE
http://aa.usno.navy.mil/data/docs/JulianDate.html

excl.gif No Active Links, Read the Rules - Edit by Ninja excl.gif


), but an easier way is to do a Google daterange: search by filling in a form at

www.researchbuzz.com/toolbox/goofresh.shtml or www.faganfinder.com/engines/google.shtml

. If one special syntax element is good, two must be better, right? Sometimes. Though some operators can't be mixed (you can't use the link: operator with anything else) many can be, quickly narrowing your results to a less overwhelming number.

More Google API Applications

Staggernation.com offers three tools based on the Google API. The Google API Web Search by Host (GAWSH) lists the Web hosts of the results for a given query

(www.staggernation.com/gawsh/).

When you click on the triangle next to each host, you get a list of results for that host. The Google API Relation Browsing Outliner (GARBO) is a little more complicated: You enter a URL and choose whether you want pages that related to the URL or linked to the URL

(www.staggernation.com/garbo/).

Click on the triangle next to an URL to get a list of pages linked or related to that particular URL. CapeMail is an e-mail search application that allows you to send an e-mail to google@capeclear.com with the text of your query in the subject line and get the first ten results for that query back. Maybe it's not something you'd do every day, but if your cell phone does e-mail and doesn't do Web browsing, this is a very handy address to know.


Photobucket

Free Download Mp3

0 komentar







http://www.mp3dimension.com/search/1/in/da/club/?dnsa=1

http://www.emp3s.com/dsong.aspx?id=51539&rID=X82psy]http://www.emp3s.com/dsong.aspx?id=51539&rID=X82psy

http://www.mp3-find.com/]http://www.mp3-find.com/

http://www.emp3world.com/]http://www.emp3world.com/

http://zoek.vinden.nl/?where=mp3&vid=l8020222738I1102894906&refer=resultonline&sess=a3a3a303&query=21+questions&x=0&y=0]http://zoek.vinden.nl/?where=mp3&vid=l8020...estions&x=0&y=0

http://www.maxalbums.com/]http://www.maxalbums.com/

This is the one wot i use to download MP3's

http://zoek.vinden.nl/?where=mp3&vid=l8020222738I1102894906&refer=resultonline&sess=a3a3a303&query=21+questions&x=0&y=0


Photobucket

Free Hosting

0 komentar

Unlimited Bandwidth
Unlimited Webspace
Domain Hosting
PHP, FTP
Price: FREE!

there Free Web Hosting Package contains the following features:
Unlimited Data Transfer
Unlimited Disk Space
100mbps Network Connection
99.9% Uptime
Free Sub Directory ( hostultra.com/~you )
Cool yourname.vzz.net URL!
Free Subdomains ( Many domains to choose from! )
Free Domain Hosting ( yourdomain.com )
Custom Domain DNS Control ( A/CNAME/MX Records )
Browser and FTP Uploading
PHP / MySQL*
Unlimited Domains / Unlimited Subdomains
Free Search Engine Submission



http://www.hostultra.com/signup.html

Mail, FTP, CGI, Perl, SSI, PHP, ASP (FrontPage), MySQL, CPanel, and many, many more.
You really will be your own webmaster. Our thoughtful and patient staff will guide you.
Forums for when you seek the help of your peers. Emergency contacts for when you need concentrated one-on-one help.

What's the catch? There isn't one. PortalWorlds.NET is advertising and sponsor supported.
Your site will show ads (your choice as to placement, side towers, top banners, popups, and similar)
and earn money to cover PortalWorlds.NET's server and administrative costs. You do agree to do nothing
offensive nor illegal.

In addition to the many things mentioned, you will also receive a Script Center
(crammed with ready to use Perl), 100M diskspace, 250M bandwidth, 1 MySQL database,
unlimited POP3 mailboxes (including autoresponders and forwarders), 1 mail list,
Oscommerce package, PHP-Nuke, Invision Board, full CPanel.

.www.portalworlds.net thank "agresssor" for this one

GreatNow
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME,OTHER
http://www.greatnow.com/

Space 100 MB
Upload FTP Browser
Editor Advanced Basic
Ads Banner/Popup
Webaddress Subdomain
Features Domainhosting Subdomain Counter Form Guestbook

Beige Tower
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME,OTHER
http://beigetower.org

Space 100 MB
Upload FTP
Editor Advanced Basic
Ads No ads
Webaddress domain
Features PHP POP Email Domainhosting Telnet mySQL SSI CGI-BIN Guestbook

Comet Stream
Canada, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME,OTHER
http://www.cometstream.net

Space 50 MB
Upload FTP Browser FrontPage
Editor Advanced Basic
Ads No ads
Webaddress Subdomain, Domain
Features PHP POP Email Domainhosting Subdomain mySQL SSI CGI-BIN Shopping Cart Counter Form Guestbook

1ASPHost
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME
http://www.1asphost.com

Space 100 MB
Upload Browser
Editor Advanced
Ads Popup
Webaddress /you
Features ASP SSI

Alexus Media
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME,OTHER
http://www.alexusmedia.com

Space 999 MB
Upload Browser
Editor Advanced Basic
Ads Popup
Webaddress directory
Features RealVideo RealAudio ASP SSI Guestbook

Angel Towns
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS
http://www.angeltowns.com

Space 50 MB
Upload Browser
Editor Advanced Basic
Ads No ads
Webaddress /members/you
Features Guestbook

Brinkster
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME
http://www.brinkster.com

Space 30 MB
Upload Browser
Editor Advanced
Ads Bannerad
Webaddress /you
Features mySQL ASP

FreeWebz.com
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS
http://members.freewebz.com

Space 100 MB
Upload Browser
Editor Advanced Basic
Ads No ads
Webaddress /you
Features POP Email Domainhosting SSI Shopping Cart Counter Form Guestbook

Illusionfxnet
USA, English
Hosting category: REG,OTHER
http://www.illusionfxnet.com

Space 250 MB
Upload Browser Email
Editor Advanced Basic
Ads No ads
Webaddress Subdomain and Domain
Features PHP POP Email Domainhosting Subdomain Telnet mySQL SSI CGI-BIN Shopping Cart Counter Form Guestbook

Internations
USA, English
Hosting category: REG
http://www.internations.net

Space 100 MB
Upload Browser
Editor Advanced Basic
Ads Topbanner
Webaddress /area/you
Features Form Guestbook

Snake INC
USA, English
Hosting category: REG
http://snake-inc.com

Space 100 MB
Upload FTP Browser
Editor Advanced Basic
Ads Banner + text
Webaddress Subdomain
Features PHP POP Email Domainhosting Subdomain mySQL SSI Counter Form Guestbook

Sphosting.com
USA, English
Hosting category: REG
http://www.sphosting.com/

Space 35 MB
Upload Browser
Editor Advanced Basic
Ads Pop-under
Webaddress Subdomain
Features Subdomain SSI Form Guestbook

Totalfreehost
USA, English
Hosting category: REG
http://www.totalfreehost.com

Space 50 MB
Upload FTP Email
Editor
Ads No ads
Webaddress Domain
Features PHP Domainhosting mySQL CGI-BIN

USALL
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME
http://www.webhosting.usallportal.com/free_webhosting.htm

Space 3000 MB
Upload Browser
Editor Basic
Ads Banner
Webaddress /members/you
Features Form

Web1000
USA, English
Hosting category: REG
http://www.web1000.com

Space 50 MB
Upload FTP
Editor Advanced
Ads No ads
Webaddress Subdomain
Features PHP POP Email Domainhosting Subdomain SSI Counter Guestbook

webspace4free.biz
USA, English
Hosting category: REG,BUSINESS,GAME
http://www.webspace4free.biz/?lang=english

http://nexuswebs.net
*new website just launched seems quite successful*
Space 200 MB
Upload Browser
Editor
Ads No ads
Webaddress Subdomain
Features PHP Domainhosting Subdomain mySQL CGI-BIN
NO Banner Advertisements
35mb Disk Space
Free Webmail Account
Free Subdomain - (yourname.nexuswebs.net)
Online Website Builder
Multi-Platform Template Editor
Website Template Library
24/7 FTP Access
Online File Manager
Email Virus Protection
Spam Filters
Message Board
Guest Book
Site Counter

http://www.tripod.lycos.nl/myaccount/freehosting/
50 MB webspace
NO Filesize limit
NO monthly transfer limit
PHP4.1 / MySQL (phpmyadmin) / counter / guesbook / personalised cgi feedback froms / customisable 404 error pages / FTP access

http://www.freeweb-hosting.com/
Q.Which files are accepted?
A.Currently we support standard html and images files, which means
.htm, .html, .pdf, .gif, .jpg ,.png , .js, .css, .swf, .mid, .jar and .class.
The size of your individual files should be < 85kb. Files exceeding this size will get automatically deleted.
Besides that, there's no limit on the number of files you can host in your account.

Provider: DK3
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.dk3.com
Max file size: 400KB (I agree this sucks)
Comments: The following things are supported, FTP, MySQL, PHP, Perl, SSI, WAP. Plus pre-made portal and
forum are available free.
*Update*

Provider:Free Web Hosting
Service: 100 Megs of webspace
URL: http://www.freewebsitehosting.com/
Summary:100 Megs Of Webspace, Free Site Promotion,FTP Support,Free Stats and Site Tools,
Unlimited Bandwidth,Free Guestbook, Fast and Reliable Servers,and Front Page Extensions.

Provider: Free Webs
Service: 100 Megs of space
URL: http://members.freewebz.com/
Summary: 100 megs of space, No banners of popups,Web Page Editing and HTML editing,FreeWebs Builder,
Site stats, Chatrooms,Guestbook, Counters, Site promotion, Form builder/Mailer, Photoalbums and more.

Provider: USALLportal
Service: 3 gigs of space
URL:http://www.webhosting.usallportal.com/free_webhosting.htm
Summary: 3 gigs of space! What else is there to know.

Provider:3hosting
Service: Unlimited Space
URL:http://www.3hosting.info/
Summary: Free hosting for adult sites, FTP access, Unlimited size of sites, Unlimited traffic,
Quick Internet connection, TGP compatibility,
Free hosting of your domain.

Provider: HostUltra
Service: Unlimited space
URL: http://www.hostultra.com/
Summary: Unlimited Data Transfer
Unlimited Disk Space, 100mbps Network Connection, 99.9% Uptime, Free Sub Directory,
Free Domain Hosting, Custom Domain DNS Control, Browser and FTP Uploading,PHP,
Hosting for Unlimited Domains w/ Unlimited Subdomains, Free Search Engine Submission,
and NO ADS ON PAGES!

Provider:Crosswinds
Service: Unlimited webspace
URL: http://www.crosswinds.net/
Summary: Unlimited WebSpace, Web Based Email, Popups, $1 Premium Referral Reward, and more.

Provider:1AspHost
Service:100 Mb space
URL: http://www.1asphost.com/
Summary:100 MB of Web Space, Unlimited Bandwidth, Instant Account Activation,
Online Control Panel, Online Zip/Unzip Capability, Active Server Pages Version 3.0,
MS Access Database Connectivity.

Provider:Eccentrix
Service: 50 Mb space
URL:http://eccentrix.com/
Summary: 50 MB Web Space, WWW Board,
Guest Book, Form Mail, WYSIWYG Web Editor,
Excellent Support, and more.

Provider: Neopages
Service: 50 Mb space
URL:http://www.neopages.net/
Summary: 50 Mb space, Unlimited bandwidth, POP E-Mail, True FTP Accounts ,
Site Admin Control Panel,

Provider: Internations Global Web Services
Service: 100 Mb space
URL:http://www.internations.net/
Summary: 100 Mb space, 1 GB bandwith, Web Message board, Guestbook,
FormMail script and more.

Provider: I12
Service: 800 Mb space
URL:http://www.i12.com/
Summary: 800 Mb space, unlimited POP3 and alias email addresses,
definetly a site to check out!

Provider: Nerd Cities
Service: 100 Mb space
URL: http://www.nerdcities.com/
Summary:100 Megabytes Web Space, GuestBook+Counters, Full Technical Support,
Unlimited File Size Web Control Panel, No Bandwidth Limits And more!

Provider: DK3
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.dk3.com
Max file size: 400KB (I agree this sucks)
Comments: The following things are supported, FTP, MySQL, PHP, Perl, SSI, WAP. Plus pre-made portal
and forum are available free.

http://www.freeweb-hosting.com/
-You have UNLIMITED disk space and bandwidth with your site!.
-You can only upload files with .html, .htm, .jpg, .gif, .css, .js, .png, .pdf
file name extensions.
-Size of every file could not large than 85K bytes.

http://www.zoomfast.com/
->How much space do I get?
-Unlimited
->How can I upload my files?
-We offer full FTP access. The best FTP client can be found here.
->Can I use PHP or CGI?
-No.
->Can I host movies?
-No.
->Can I have my pages in non-english language?
-No.
->What is the maximum number of files?
-Unlimited.
->What is the maximum file size?
-80KB

->http://www.yoogo.com/
site for sale

->http://www.worldzone.net
Worldzone Free - 50mb space, allowed file types
(au, mid, midi, wav, gif, ico, jpg, jpeg, png, htm, html, shtml, wml, xml, css, class, jar, java, dat, txt, tmpl,
htaccess, htpasswd, js, map, swf, ttf). Sorry but no cgi, ftp, MySQL on our Free accounts. 1 468x60 banner
will be located on the bottom of your page but can be removed in our $12 yearly Plus Package.

->http://www.web1000.com/
50 mb space

->http://www.tripod.com
20 MB of disk space – Have room for your image files, MP3s, video clips.
1 GB of Monthly Bandwidth – More people can visit your site more often

-> http://www.simplycities.com
page don't load

->http://www.qwikpages.com
now it's freecoolpages.com
10MB OF DISK SPACE
UNLIMITED BANDWIDTH
FTP ACCESS FOR UPLOADING
FREE EMAIL

->http://www.netomia.com
60 mb of space!
Your website may not contain or refer to sites with the following content: Porn, warez, hack or anything
encouraging any kind of illegal activities or racism.

->www.netcolony.com
25 megs of webspace
Easy homepage creator
Unlimited bandwidth
Your own messageboard
Templates
Free Guestbook
Advanced editor
No fees - 100% FREE!
Fast servers

Provider:POHost
Service: Unlimited Disk Space
URL: http://www.pohost.com/
Summary: Unlimited disk space, Unlimited transfers, Fast servers,Real FTP Uploads,
Domain name hosting TGP Compliant, and more.

Provider:Free Web Hosting
Service: Unlimited Disk space
URL:http://www.freeweb-hosting.com/
Summary:Unlimited disk space,Unlimited transfers, FAST Servers ,Domain Hosting,
24/7 Real FTP Access,Friendly Support, Web Email, FREE Web Promotion.

Provider: Zoom Fast
Service: Unlimited Space
URL:http://www.zoomfast.com/
Summary: Unlimited space,Unlimited bandwith, High speed servers and more

URL: http://www.yoogo.com
Summary: Offering a great 50 MB of space plus other features like Email Forms, Guestbooks and even Message
Boards. Funny name I'm sure you will agree yet worth a look because of the nice amount of space!

Provider: Worldzone.net
Service: 100 MB Webspace
URL: http://www.worldzone.net
Summary: Offering a fantasic 100 MB why not give them a go! They do not accept Warze & Porn sites so dont
try to host your page here if you plan to run such a page. However, because of the amount of space they are
offering then would make for a great place to dump your files!

Provider: WebJump
Service: 25 MB Webspace
URL: http://www.webjump.com
Summary: WebJump is another Small Business Provider offer a huge 25 MB for your website and unlimited
bandwidth! Unlike B-City.com WebJump support the use of FTP Updates along with the use of Flash, JavaScript,
WAV Files and other things as well. If you like using Email please note WebJump at this time do not offer either
POP or Web Based Email Services

Provider: Web1000
Service: 25 MB Webspace
URL: http://www.web1000.com
Summary: N/A

Provider: Tripod
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.tripod.com
Summary: N/A

Provider: Spree.com
Service: Unlimited Webspace
URL: http://www.spree.com
Summary: Offering counters, builders, uploaders, HTML guide and a unlimited MB account spree.com could be a
great place for junk files. If your running a Warze related website, try these guys out and tell me what you think!

Provider: SimplyCities
Service: 30 MB Webspace
URL: http://www.simplycities.com
Summary: Simplycities.com have just had a change in servers hence speed should be and better be at an all
time high. On the website they claim to offer Unlimited Bandwidth yet at the end of that they have a little *
displaying the fact conditions apply yet we could not find on the page details of this!?! Anyway they could be
worth a look if just starting out!

Provider: Server2000.at
Service: Unlimited Webspace
URL: http://www.server2000.at
Summary: Only problem with this is it's not english.

Provider: Qwik Pages
Service: 100 MB Webspace
URL: http://www.qwikpages.com
Summary: N/A

Provider: Netomia
Service: 60 MB Webspace, Online Editor, Counter, Form Mail, Guestbook
URL: http://www.netomia.com
Summary: One of the few providers offering such huge space limits with a string of other great features need
for any good website!

Provider: JustFree.com
Service: 40 MB Webspace
URL: http://www.justfree.com
Summary: Offering 40 MB and no bandwidth limit this should be a good choice in web hosting. They also offer
free forums, live support, free guestbook & soon Free Email! We have been unable to test this provider 100%
hence comments are welcome!

Provider: InfoCache
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.infocache.com
Summary: InfoCache offers a fantastic 50 MB of webspace which is great for any small business or personal
website. They are now begining to offer Free Email and also offer a range of "pay" service which are very
cheap compared to some providers. Worth a look just for the space!

Provider: FreeHomePages
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.freehomepages.com
Summary: They claim fast and stable server with offers of chat, form mailer, guestbooks, page builders,
unlimited bandwith & unlimited hits to get the visitors in and when they offer this much space why not go for them!

Provider: Dynahost.net
Service: 25 MB Webspace [ 100 MB After Approval ]
URL: http://www.dynahost.net
Summary: Providing a nice amount of space with the option of increasing to 100 MB unlike most providers.
Dynahost accounts also come with forums & a guestbook which is all updated able via your Web Browser!

Provider: Dreamwater
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.dreamwater.com
Summary: Offer 50 MB, Guestbook, Chat, Form Mailer, Web Templates, Builder, Clip Art, Search Submissions,
Subdomain & Short URL, Unlimited Band * no hit limit! Because they offer so much we think they could have a
large number of member hence a slow service yet you should test them for yourself

Provider: Dencity
Service: 25 MB Webspace
URL: http://www.dencity.com
Summary: Dencity is a well known provider offering a great 25 MB which is fantastic for any small user.
They also offer a range of tools for its members plus a listing of HTML Code to help you along!

Provider: Atmosphere.be
Service: Webspace [Unlimited?] & 5 MB Email
URL: http://www.atmosphere.be
Summary: No Information

Provider: AFreeHome.com
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.afreehome.com
Summary: AFreeHome.com make out (in a round-about way) they hate Geocities.com! With the huge space they
offer and no bandwidth limit they could be one of the best providers to date! They also claim to pay you
US$10 for people you get to Sign Up yet this seems a little funny we think. Anyway - try them and inform
us of how good/bad they are.

Provider: Above World
Service: 25 MB Webspace [Possible 60 MB of space]
URL: http://www.aboveworld.com
Summary: Above World claim to offer a 100% Free Virtual Domain along with 25 MB of webspace plus chat board
and guestbook! When checking the above details on the Above World Website they listed via text they offer 25
MB yet a visible banner said 60 MB. We can provide no further information.

Provider: 50megs
Service: 50 MB Webspace
URL: http://www.50megs.com
Summary: 50megs.com is only one of a few providers offering such huge amounts of webspace for free. It comes
with other services like Web Polls, counters and much more.

Provider: 00server
Service: 20 MB Webspace [Short URL Provided]
URL: http://www.00server.com
Summary: 00server offers a wide range of domains to suite most styles of websites. Along with the short domain
names you get a fantastic 20 MB for your website. Known for its fast service yet the banner is always a down
side to any provider!

Provider: 1and1
Service: 500 MB web space
5,000 MB/month traffic ($.99 per GB for additional traffic)
site statistics, log files, ready-to-run CGI-library, own CGI programming (Perl, Python), FrontPage 2002 extensions
Advanced Password Protection
5 FTP accounts
PHP3 & PHP4 MySQL
Proxy SSL Secure Server
Cron Jobs
SSH Secure Shell Access
URL: http://order.1and1.com/
Periodical time limited offers

PunoSoft Mail:
http://www.punosoft.com:32000/mail
-You can check email via website, OR I can give you the details on how to configure Outlook or Outlook Express
for mail retrieval/send.
PunoSoft Gallery:
http://www.punosoft.com/gallery
-Great for sharing photos or "Signatures".
-Sign Up and I'll send you details on how to upload your photos and how to access them.

PunoSoft Web Host:

http://www.punosoft.com/webhost

125MB Hosting Service - http://www.125mb.com

XAXAX FREE HOSTING - http://free.xaxax.com

FREE HOSTiNG @ HOSTARS - http://hostars.com

CyberFreeHost - http://www.cyberfreehost.com

ULTRA FREE HOST - http://www.ultrafreehost.com

20forfree.com :: Free Web Hosting - http://www.20forfree.com

HentaiRack.com :: FREE HEntai Web Hosting - http://www.hentairack.com

EZ SEX HOST Free Adult Hosting - http://www.ezsexhost.com






Photobucket

Profile kurt Cobain

5 komentar




Kurt Donald Cobain lahir 20 Februari 1967 dan meninggal pada 5 April 1994. Ia adalah penyanyi, penulis lagu dan gitaris grup band Nirvana.

Pada 1991, lagu Cobain yang paling terkenal, Smells Like Teen Spirit melejit, sekaligus menandai bermulanya industri musik pop dari jenis musik glam metal, arena rock, dan dance-pop, menuju grunge dan alternative rock.

Menyusul kemudian lagu Cobain lainnya, seperti About a Girl, Come as You Are, In Bloom, Lithium, Heart-Shaped Box, All Apologies dan Rape Me.

Cobain menikahi aktris Courtney Love pada 24 Februari 1992 di Waikiki Beach, Hawaii dan pada 18 Agustus, Frances Bean Cobain, anak pertama mereka dilahirkan.

Pada 1 Maret 1994, setelah konser di München, Jerman, Cobain didiagnosa menderita bronchitis dan severe laryngitis. Ia diterbangkan ke Roma untuk menjalani pengobatan. Selain itu Cobain sering menghadapi masalah dengan obat-obatan, sehingga harus menjalani rehabilitasi.

Pada 1 April, Cobain keluar untuk merokok dan kemudian kabur dari panti rehabilitasi dengan memanjat pagar. Berikutnya pada 3 April, Love menyewa seeorang untuk melakukan pencarian untuk menemukan Cobain. Baru pada 8 April 1994, jenazah Cobain ditemukan di sebuah ruangan di atas garasi rumahnya di Lake Washington.

Hasil otopsi memperkirakan Cobain tewas pada 5 April 1994.


Photobucket

Musik Era Romantik (Beethoven)

6 komentar


Musik era romantik dimulai pada tahun 1815 dan berakhir pada tahun 1910. Walaupun dinamakan era musik romantik, bukan berarti musik di era ini hanya berisi tentang cinta ataupun cinta yang romantik. Sebenarnya era musik tersebut dinamakan romantik karena dapat menggambarkan komposisi musik pada jangka waktu tersebut. Lalu kenapa disebut romantik? Sekali lagi romantik disini tidak ada hubungannya dengan cinta. Namun karya-karya dan komposisi musik yang lebih bergairah dan jauh lebih ekspresif daripada era-era sebelumnya. Pada contohnya, transisi indah dari gerakan ke 3 hingga gerakan ke 4 dari symphony Beethoven. Pada dasarnya, semua composer pada era romantik mempunyai cara baru yang jauh lebih menarik dari sebelumnya.

Era musik klasik sendiri ditandai dengan terciptanya symphony berjudul Eroica yang diciptakan oleh Ludwig Van Beethoven. Era ini merupakan transisi dari era musik klasik dan modern. Hal inilah yang menyebabkan jenis musik menjadi lebih sederhana dan lebih mudah. Contohnya, daripada memakai pivot chord, era musik klasik lebih banyak memakai pivot note. Composer seperti Beethoven dan Richard Wagner lebih suka memakai harmonic dan mengembangkan chord yang sebelumnya tidak dipakai atau juga chord yang diinovasi lebih. Contoh terbaik dari fungsi harmonic adalah Tristan und Isolde dimana Richard Wagner memakai chord temuannya, Tristan chord.

Era ini juga merupakan era opera. Nama Richard Wagner diakui dunia karena ciptaannya di bidang opera yang sering dimainkan. Lalu opera Carmen hasil karya bizet dari prancis dan juga opera verismo dari italia yang menggambarkan realitas, sejarah, dan dongeng melalui indahnya lantunan musik.

Karakteristik utama dari musik romantik sendiri adalah kebebasan lebih dalam bentuk musik dan ekspresi emosi serta imaginasi dari composer. Lalu ukuran dari orchestra yang menjadi semakin besar dan bahkan bisa disebut raksasa dibandingkan sebelumnya. Hasil karya dari para composer juga menjadi semakin kaya akan variasi dari mulai lagu hingga karya pendek dengan piano dan diakhiri dengan ending yang sangat spektakuler dan dramatis pada puncaknya. Secara teknik, para pemain musik pada era ini juga mempunyai level sangat tinggi terutama dalam alat musik piano dan biola. Banyak sekali musisi yang dianggap sebagai seorang virtuoso dibidang musik.

Paham nasionalisme juga mewarnai era musik romantik. Reaksi keras dari composer Russia, Bohemia, dan Norwegia yang sangat menentang dominasi Jerman. Conothnya adalah opera dari Mikhail Glinka yang mewakili Russia. Lalu juga ada Bedrich Smetana dan Antonin Dvorak yang menunjukkan nasionalisme mereka dengan menciptakan lagu rakyat Ceko. Masih ada Jean Sibelius yang menulis musik berdasarkan cerita Finlandia, Kalevala dan karya dari Sibelius ini menjadi symbol dari nasionalitas Finlandia.


Photobucket

Musik Era Klasik

0 komentar


Musik era klasik dimulai dari tahun 1750 hingga tahun 1820. Era musik klasik terletak diantara era baroque dan era romantik. Banyak sekali composer-composer terhebat yang pernah ada di dunia musik hidup di era klasik. Sebut saja Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart, dan Ludwig van Beethoven. Lalu masih ada Luigi Boccherini, Muzio Clementi, Carl Phillipp Emanuel Bach, Johann Ladislaus Dussek, dan Cristoph Willibald Gluck.

Pada masa transisi antara musik klasik dan romantic juga melahirkan banyak sekali composer kelas dunia. Nama-nama seperti Franz Schubert, Johann Nepomuk Hummel, Carl Maria von Webber, dan Luigi Cherubini. Bahkan Ludwig van Beethoven juga berkarir di era ini. Era musik klasik juga sering disebut sebagai era musik klasik Viennese atau wiener klassik dalam bahasa jerman. Hal tersebut terjadi karena banyak sekali composer yang berkarya di Vienna dan membentuk Viennese School. Para composer-composer yang bekerja di Vienna tersebut antara lain adalah Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, dan Franz Schubert.
Karakteristik musik dari era klasik adalah homophonic yang melodinya diatas iringan chord. Banyak sekali musik yang sangat indah dalam bentuk, proporsi, keseimbangan, moderasi, dan juga kontrolnya. Musik di era ini juga terkenal sangat indah dan elegan dengan ekspresi dan struktur musik yang dikerjakan dengan sangat sempurna.

Bila dibandingkan dengan musik era baroque, musik era klasik lebih ringan, lebih mudah dan tidak membingungkan, serta mempunya tekstur yang jauh lebih jelas. Melodi yang dimainkan di era ini biasnaya lebih pendek dari era baroque. Ukuran dari orchestra sangat berkembang baik dalam kuantitas maupun kualitas. Lalu instrument harpsichord yang sudah tidak digunakan lagi dan digantikan oleh Piano. Pada era klasik ini, piano dimainkan dengan ditemani oleh Alberti bass dan semakin kaya dengan suara dan semakin kuat. Bentuk sonata juga sangat berkembang dan menjadi elemen utama dalam era musik klasik.

Hal terbaik dari musik klasik adalah mereka menjadi elemen dasar dari semua musik di era selanjutnya. Bahkan ada ungkapan bahwa musik klasik tidak akan pernah mati. Contohnya Franz Schubert, Carl Maria von Weber, dan John Field yang hidup di era transisi dan menjadi generasi klasik romantik. Banyak sekali composer di era setelah era klasik yang masih belajar dari karya-karya Mozart dan Beethoven. Bahkan keagungan karya dari Beethoven dalam Moonlight Sonata telah menjadi contoh dan inspirasi dari ratusan karya lain setelahnya. Bahkan karya dari Mozart masih dimainkan dan dipelajari dalam harmoni dan orchestra musik seteleh 80 tahun kematian dia. Jatuhnya era musik klasik ditandai dengan jatuhnya generasi Vienna yang mulai ditinggalkan oleh composer ternama di masa itu.


Photobucket

Profile Abdee Negara (SLANK)

1 komentar



Nama Asli : Abdee Negara
Tempat/Tgl Lahir : Danggala, 28 Juni 1968
Gaya Permainan : Blues, Rock, (bebas)
Group Band : Slank
Pengaruh musikal : Keith Richard, Ry Cooder
Gitar Yang Digunakan : Extreme Telecaster Abdee signature, Fender Telecaster

Ia hijrah dari kota Palu ke Jakarta untuk menjadi musisi profesional. Pertama-tama ia bergabung bersama band Ecky Lamoh, Gideon Tengker, dan Henky Supit. Lantas kemudian menjadi session player untuk berbagai artis lain mulai dari Ermy Kulit sampai Trio Kwek-Kwek.

Namanya menjadi pembicaraan luas saat ia dan rekannya, Ridho didaulat sebagai gitaris baru Slank menggantikan Pay yang sudah mendarahdaging bagi para fans Slank saat itu. Awalnya, para Slankers sempat meragukan kapasitasnya sebagai salah satu pengganti Pay. Namun, kenyataannya kemudian sangat tidak sesuai dengan perkiraan awal para Slankers. Bahkan kontribusi yang diberikan oleh Abdee terhadap Slank bisa dibilang melebihi Pay. Maklum, selain sebagai gitaris, Abdee juga jago sound engineer. Abdee lah yang kini menangani pembuatan album-album Slank.

Album Tujuh yang dirilis tahun 1997 adalah debut albumnya bersama Slank. Di album itu ia menampilkan permainan yang ngeblues kepada para Slankers. Jika album-album Slank sebelumnya tidak pernah menembus angka 1 juta keping, dengan masuknya Abdee pada formasi baru Slank ini justru mampu meningkatkan penjualan album Slank. Abdee juga sering menampilkan permainan solo dengan menggunakan slide. Jika anda mendengar permainan slide didalam lagu-lagu Slank maka bisa ditebak, Abdee lah yang memainkannya.

Bersama Slank, Abdee telah merilis album Tujuh (1997), Mata Hati Reformasi (1999), 999+09 1 dan 999+09 2, kemudian Ngangkang (2000), Virus (2001), Satu satu dan Bajakan (2003).

Selain sibuk bersama Slank, Abdee juga tercatat sebagai sound engineer dan produser untuk album grup musik lainnya seperti Seurieus. Ia juga menjadi salah satu clinician di majalah G Plus bersama anggota gitaris.com, Owen. Untuk gitar, Abdee menjadi endorser dan artis untuk merk gitar Extreme. Meskipun begitu, ia tetap menginginkan model Telecaster


Photobucket

Institute Seni Indonesia (ISI) Jogja

2 komentar



Jogja sebagai kota pendidikan, memiliki banyak fasilitas pendidikan. Mulai dari TK hingga institusi-institusi perguruan tinggi. Salah satu perguruan tiggi negeri yang terdapat di Jogja adalah Institut Seni Indonesia (ISI).

ISI mempunyai tiga fakultas, yaitu fakultas Seni Rupa, fakultas Seni Pertunjukan, dan Seni Media Rekam. Masing-masing fakultas didukung oleh beberapa jurusan dengan jumlah total 11 jurusan, 12 program studi, yang terbagi lagi sesuai minat utamanya. Fakultas Seni Pertunjukan mempunyai 6 jurusan dan 6 program studi S-1. Fakultas Seni Media Rekam memiliki 2 jurusan, yaitu Televisi dan Fotografi. Sedangkan untuk Fakultas Seni Rupa terdiri dari 3 jurusan dan 4 program studi.

Selain program S-1, ISI yang didirikan di atas tanah seluas 18 hektar ini juga membuka program D3 Kriya Cenderamata. Berbagai fasilitas pendukung seperti perpustakaan terdapat di lahan yang sama.

Walau masih tergolong muda, namun ISI mempunyai akar yang cukup tua. Salah satu komponen tertuanya adalah Sekolah Tinggi Seni Rupa Indonesia "ASRI" yang telah berdiri semenjak awal tahun 1950. Beberapa komponen lain juga mendukung berdirinya ISI ini, diantaranya adalah Akademi Musik Indonesia (AMI) yang berkembang menjadi Sekolah Musik Indonesia (SMIND) dan Konservatori Tari Indonesia (KONRI) yang juga berkembang menjadi Akademi Seni Tari Indonesia (ASTI).

Institut yang resmi didirikan pada 23 Juli 1984 ini telah menghasilkan banyak sarjana dengan reputasi internasional. Ide-ide dan seni kreatif mereka pun berhasil menopang image Jogja sebagai kota budaya sekaligus pendidikan.


Photobucket

Free dOwnload

1 komentar

Bagi temen temen yang blm mempunyai software di bawah ini silakan men downloadnya.... semoga bermanfaat buat temen2...



http://rapidshare.com/files/157629034/Google_Earth_Pro_Gold_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/151107083/Graffiti.Font.Set_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/154595662/Graffitti_font_VOL_3.rar
http://rapidshare.com/files/146038341/Greenish_Vista_logon_for_Logon_Studio_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/145516499/GTA-4_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/161913845/Guide_To_G-Spot_Orgasms_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/143687772/Hackman_Suite_Pro_v9.02_2b_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/146560602/Handy_Backup_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/137408611/Hard.Disk.Sentinel.Pro.v2.60b_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/137799196/Heli-MusicManager8_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/163975342/Hidden.Desktop.v1.1.189_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/149470133/HiddenAppsLauncher_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/139011669/Hidden_Expedition-Titanic_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/159599725/Hold_em_Poker_for_Advanced_Players.rar
http://rapidshare.com/files/152680627/Hot_Cpu_Tester_Pro_4.3.rar
http://rapidshare.com/files/160632665/HowtoHack_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/159600073/How_to_be_invisible.rar
http://rapidshare.com/files/143621638/HummingBird_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/161191193/Hyperdesk-Crysis_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/163976541/ID.Unlocker.v1.2_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/160633949/Identity.Finder_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/152804830/Identity_Finder_Professional_Edition_v3.4.10.4.rar
http://rapidshare.com/files/150663667/IdPhotos_2008_v3.5.0_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/163774346/IK55516_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/159383228/iMonitorPC.Professional.v2.5.5-NoPE.rar
http://rapidshare.com/files/159601382/Improve_Your_Attacking_Chess.rar
http://rapidshare.com/files/139270292/InBusProm_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/160969666/IncrediFacev1.5_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/158729039/IncrediMail_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/159384406/IncrediTools_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/148320100/InDesign.CS3_downarchive.part1.rar
http://rapidshare.com/files/148323785/InDesign.CS3_downarchive.part2.rar
http://rapidshare.com/files/148327321/InDesign.CS3_downarchive.part3.rar
http://rapidshare.com/files/145579379/IndianDesigns_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/162459327/INTERCYCLON.1.96_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/145537911/Internet_Download_Manager_5.14_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/158006158/Invisible_Browsing6_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/147717942/INVI_Pro_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/153327839/IP-Tools_2.56.rar
http://rapidshare.com/files/163445192/IphotoMeasure.v3.1_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/138522044/ipodcopy7.49_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/165298362/IP_Cal_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/151476413/IP_Location_Full_Database_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/147813283/Islamic_Brushes_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/148561240/Islamic_Wallpaper_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/152041283/iStock_Fire_flower.rar
http://rapidshare.com/files/155811612/It_Happens_only_in_India.rar
http://rapidshare.com/files/139496944/IVT_BlueSoleil_6.2.227.11_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/163774328/IVT_BlueSoleil_6.2.22_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/137249318/JadaHomMus_www.downarchive.com.rar
http://rapidshare.com/files/154860629/Java_Dictionaries_for_Mobile.rar
http://rapidshare.com/files/158006149/JA_Sanidine_II_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/142421648/JB_Re_sharper_4.1.933.rar
http://rapidshare.com/files/154292565/JDownloader-0.3.283.rar
http://rapidshare.com/files/149954977/JetFlash-Recovery-Tool-v1.0.19_downarchive.rar
http://rapidshare.com/files/139362173/Jetico.BestCrypt.Volume.Encryption.v2.10_downarchive.rar

Photobucket

MUsik,Free sex,Drugs n alkohol

7 komentar


Pemain musik/band sangatlah identik sekali dengan adanya free sex,drugs and alkohol.... hal ini yang sering jadi pembahasan para orang tua dan lingkungan masyarakat... apakah benar anak band semua begitu?

semua tidak benar !!! mungkin dari 100% anak musik 35% memang begitu tapi tidak semua pemain musik seperti itu, tinggal bagaimana kita menyingkapinya.. dan bukan hanya anak band yang memiliki image sperti itu buktinya anggota DPR dan pelajar bahkan gurunya pun ada yang terlibat seperti itu.. jadi apapun yang terjadi tinggalah kita yang bisa menilai seseorang itu dengan positif..







Photobucket

Musik Klasik Mampu Perbaiki Ingatan

1 komentar



H
ampir setiap orang menikmati musik dalam kesehariannya. Karena dengan mendengarkan musik, pikiran bisa rileks dan bahkan bisa memberikan semangat bagi penikmatnya. Bukan itu saja, dalam sebuah penelitian terungkap musik juga bisa menjadi terapi yang efektif.

Seperti yang dibuktikan dalam penelitian Institut Musik dan Fungsi Neurologi di AS, jenis terapi musik sangat bermanfaat bagi para penderita alzheimer untuk tetap tenang dan membantu meningkatkan ingatan mereka. Bahkan di sebuah rumah sakit di Chicago, terapi musik digunakan untuk menenangkan kegelisahan orang tua akibat kenakalan anaknya.

Menurut Cheryl Dileo, profesor terapi musik Universitas Philadelphia, AS, deperti dikutip dalam situs yahoo health, terapi musik mudah dilakukan. Seseorang yang menjalani terapi hanya dipersilakan mendengarkan lagu yang disukainya. Dengan cara itu, musik akan membantu perubahan fisik, psikologi, sosial, dan kognitif pasien.

Jenis terapi musik akan terus berkembang, mengingat setiap orang memiliki respons terhadap musik.


Photobucket

Biografi band Dream Theater

2 komentar



Dream Theater adalah salah satu grup progressive metal paling terkemuka di dunia saat ini. Didirikan oleh Mike Portnoy, John Petrucci dan John Myung, mereka telah merilis delapan album studio, empat rekaman live dan satu album pendek (EP). Album pertama mereka, When Dream And Day Unite direkam dengan Charlie Dominici sebagai vokalis dan Kevin Moore sebagai pemain keyboards. Dominici berusia jauh lebih tua daripada anggota lainnya dan ingin memainkan musik yang lain, sehingga ia kemudian keluar dari grup. Mereka kemudian mencari pengganti yang ideal selama 2 tahun sampai akhirnya bertemu dengan James LaBrie, vokalis dari Kanada melalui audisi.

Bersama LaBrie mereka merekam Images And Words yang melambungkan nama mereka ke jajaran internasional dengan hit "Pull Me Under" dan "Another Day". Awake adalah album terakhir mereka dengan Moore yang kemudian digantikan oleh Derek Sherinian untuk album Falling Into Infinity. Pada akhirnya Sherinian juga digantikan oleh Jordan Rudess dan formasi ini masih bertahan sampai hari ini. Mereka telah meluncurkan album konsep Metropolis 2: Scenes From A Memory dan album ganda Six Degrees Of Inner Turbulence. Pada tahun 2003 mereka memutuskan untuk merekam album non-konsep Train Of Thought yang sangat dipengaruhi oleh grup thrash metal seperti Metallica.


Album terbaru mereka yang berjudul Octavarium dikeluarkan pada tanggal 7 Juni 2005 dan selain merupakan album studio kedelapan juga mengandung delapan lagu.

Setelah Dream Theater meluncurkan album Live mereka dalam memperingati 20 tahun Dream Theater terbentuk yang berjudul Score yang direkam pada tanggal 1 April 2006 di Radio City Music Hall,US. Mereka kembali bersiap meluncurkan album ke sembilan mereka dengan membawa bendera label record baru yaitu RoadRunner Records, mereka telah merampungkan album Systematic Chaos yang berisi 8 lagu dan akan diluncurkan pada tanggal 5 Juni 2007 di US.


Photobucket

biografi guns n roses

2 komentar



They first came on the scene in 1980, when Axl Rose (born Bill Bailey) moved to LA in search of fame in rock n roll. He started a band with himself, guitarist Izzy Stradlin' (born Jeffrey Isbell), they joined with guitarist Tracii Guns, and Drummer Rob Garner, in a band that was successively named, A-X-L, Rose, Hollywood Roses, and LA Guns. They finally combined the last two to make Guns 'n' Roses.

Guns and Garner left the band, and in their place came two members or a rival band, Road Crew, drummer Steven Adler, and guitarist Slash (born Saul Hudson). Soon after this, bassist Michael 'Duff' McKagen joined the band, and they released an EP 'Live ?!*@ Like a Suicide' on the imprint 'Uzi Suicide' label, which was funded by their major label Geffen.

In 1987, their official debut release 'Appetite for Destruction' soon hit the headlines when it caused controversy over the cover image on the sleeve, a painting of a woman who has been terrorised by a robot. Geffen moved this image onto the inside of the sleeve soon after. The abum still produced three top 10 singles - 'Welcome to the Jungle', 'Sweet Child O' Mine', and 'Paradise City', which took the record to the top of the album charts and got sales of more than 20 million worldwide.

Problems in the had already arrived, as Adler had to be replace on a tour when he broke his hand, and Rose was fired when he didn't turn up for a show in Phoenix. He was soon reinstated, but then two fans were crushed to death during the GNR set at the Monsters of Rock festival in England.

Geffen re-released the 'Live ?!*@ Like A Suicide' EP but with 4 additional acoustic tracks. 'One In A Million', which is Rose's personal feelings on particular groups of people, 'You're Crazy', which appears here in the original slow format after a faster, louder version was recorded for the 'Appetite for Destruction' album. 'Used To Love Her', which contains the line 'Used to love her/but i had to kill her' and has been commented on by the band as 'just a joke', and the 'Patience' the hit.

Soon enough the band became the template for bad boy rock. Stradlin' was arrested for taking a wizz in the gallery of an aeroplane, Rose went through a dodgy marriage to Erin Everly, daughter of singer Don Everly, Slash and Duff accepted a trophy on the American Music Awards, but did so while giving out obscenities that were broadcast live to the whole American nation. Stories of heroine abuse surrounding the band and in 1990, Adler was forced out of the band alleedgedly because of his drug abuse. Next Rose was arrested for alledgedly hitting a woman with a bottle after she told him to turn his stereo down.

In 1991, the band recruited 2 new members, drummer Matt Sorum, and keyboard player Dizzy Reed. The band hit the raod but trouble followed as Rose compared Indianapolis residents to 'prisoners at Auschwitz', and started a riot at St Louis' Riverport Amphitheatre, then angrily cutting the concert short. The brand new venue was left with $200,000 damage.

In Autumn 1991, the 'Use Your Illusion' albums were released separately, and they soon occupied the top two slots of the Billboard Charts, driven by several hits, 'You Could Be Mine', 'Live And Let Die' (a cover of the Wings hit), 'Don't Cry', and 'November Rain'. The vidoe for'November Rain' featured Rose's lover at the time, model Stephanie Seymour.

At the end of the year Izzy quit the band, fed up with Rose's erratic ways, and was replaced with Gilby Clarke.

In 1992 GNR performed at the Freddie mercury tribute concert, amongst protests by gay activists and other groups who were offended by 'One In A Million'.

In Montreal there was another riot. Durin a show where Metallica's set was cut short because James Hetfield was burned by on-stage pyrotechnics, Axl ended GNR's set after 15 minutes because the sound wasn't up to scratch.

After that it became hard to tell if GNR's world was good or bad. Axl split with Seymour causing a bunch of lawsuits and countersuits. The group released 'The Spaghetti Incident' which contained a hidden track written by mass murderer Charles Manson. As Axl became involved in many legal cases, the band only released on other song, a cover of the Rolling Stones' track 'Sympathy for the Devil' for the 'Interview with the Vampire' soundtrack. The band began to splinter.

Slash appeared on Bob Dylan, and Michael Jackson records amongst others, and formed his own band, 'Slash's Snakepit'. Duff also went solo, with Sorum, and ex-Sex Pistols member Steve jones in 'Neurotic Outsiders'. Clarke was fired, and Rose, who left the band for a time, returned and took control of the GNR name, then eventually dismissed Slash, Duff, and Sorum.

The current Guns 'n' Roses lineup has an album being made, but is nowhere in sight, and has gone through so many producers. Fans of the old Guns 'n' Roses will have to be satisfied by the 'Live Era '87-'93' album that has now been released.



Photobucket

 

..::SITUS RESMI BAND INDIE::.. Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Templatedesign by army ulasthree